Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна дуже активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на Youtube. Нещодавно знаменитість вирішила пожартувати над піснею групи KAZKA "Плакала". Так, артистка зняла відео, на якому ллє сльози і ріже цибулю.

"#Плакала ... З @grishchuk", - пожартувала Єфросиніна. Фолловери не змогли пройти повз: "Клас,😊хочеться щоб до сліз цибуля доводила 😂", "Ахахах , веселе відео ). А я спочатку подумала , що щось трапилося 🙈🙈 фуууух 😅", "Марія , це супер!!Переглядаю 250 разів) дякую за гарний настрій!!))😘😘😘😘😘😘😘😘😘", "😃😃😃 Маша, я Вас просто обожнюю. Так рідко зараз зустрінеш розумну, мудру, сексуальну жінку, та ще й з почуттям гумору. Дякую за натхнення ❤️", "Так ось для чого ця недолуга пісня!знайшлося застосування і їй))дякую,Маша)".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Маша Єфросиніна присвятила свою творчість всім працюючим мамам.

Ще знаменитість розповіла все про те, як доглядає за волоссям.

Також артистка брала участь у популярному проекті "Танці з зірками", де її партнером став танцюрист Максим Леонов. Так, Маша вирішила поділитися першими враженнями від шоу.