Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже відвертими кадрами з відпочинку. Так, артистка позувала абсолютно голою, показавши фанатам пікантний вид ззаду.

"#трусыдлятрусов доброго ранку!)", - похвалилася фігурою Полякова. Думки фоловерів розділилися і вони почали коментувати: "Як барбі👍", "Красива фігура, при народженні двох дітей шикарна. ЗАЗДРІТЬ МОВЧКИ", "На концертах і так все видно. Форма хороша, але в даному випадку - відвертий перебір. Все для усіх. Чим далі дивувати будете?" "Оля, невже це ви? Ви прекрасні, сумнівів немає, але не варто вже вистрибувати з трусів це ж ваші діти подивляться і їх однокласники!!!", "Хто-небудь щось крім Олі на фото бачить ? Я ні, все закрила своїм сяйвом! Справжня зірка! 😀".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.