Відома американська співачка, репер, автор власних пісень і актриса Нікі Мінаж часто виставляє в Instagram пікантні знімки. Нещодавно знаменитість поділилася фотографіями в чорно-червоному боді.

На одному зі знімків Ніки сидить на диванчику, виставивши перед камерою величезні стегна в колготках-сіточці. Також увагу на цій фотографії привертає взуття співачки – вона в масивних чорних чоботях з величезною платформою і з червоними шнурками. На обличчі артистки яскравий макіяж, а волосся, пофарбоване в блонд, зібране ззаду.

А ось на другому фото Ніки Мінаж позує вже в більш скромній позі в тому ж вбранні, сидячи попою на тому ж дивані. Одну ногу вона підігнула під себе, а другу витягнула. Таким чином може здатися, що реперша сидить без трусів. При цьому вона кудись поділа свої величезні черевики й сидить боса.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Нікі Мінаж вивалила величезні персики в латексному боді. Нещодавно знаменитість поділилася селфі у дзеркалі, де позувала в дуже незвичайному вбранні. Так, артистка одягла відверте чорно-червоне боді, поєднане з ботфортами і доповнила образ зухвалим макіяжем.

"Як тільки я підмигну йому, він відразу зрозуміє, що я йому подобаюся", - підписала кадр словами з пісні Мінаж. За 9 годин сексуальне фото набрало майже 1,5 млн. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті і почали називати свого кумира "королевою", "гарячою штучкою" і "сексуальною богинею".

Нагадаємо, груди Нікі Мінаж вискочили назустріч 50-тисячному натовпу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Нікі Мінаж показала всі свої трансформації.

Також портал "Знай.uа" писав, що гарбузики Нікі Мінаж розбурхали фантазію фанатів.