Відома українська співачка, донька народної артистки України Ніни Матвієнко та дружина популярного музиканта Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко частенько ділитися з фанатами фотографіями свого життя. Так, в цей раз на сторінці артистки в Instagram з'явилося миле фото з чоловіком.

На фотографії Тоня позує в халаті і в туфельках з розпущеним волоссям. Вона стоїть між двох стін, однією рукою спершись, а другу поставивши в бік. Арсен Мірзоян на цьому знімку стоїть трохи попереду Тоні, спершись на одну з цегляних стін. Для фото артист надів прості джинси, бордову футболку і сіро-джинсову сорочку. Подружжя дивляться в камеру.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали засипати парочку компліментами в коментарях. Багатьох фотографія сподобалася, але знайшлися й ті, кому подружжя здалося "малолітками на побаченні".

"Супер фото! А люди ще краще", "Ви дуже зворушлива і щира пара", "Ви прекрасні", "Так колоритно. Дуже красиві", "Ви неймовірні, я закохалася у вашу пару", "Не в образу, але стоїте як малолітки на побаченні, це так кайфово", "Знімок шикарний!", "Чарівна пара", "Коли з тобою людина, з якою хочеться прожити все життя, тільки тоді ти безмежно щасливий", - пишуть шанувальники в коментарях до фотографії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Тоня Матвієнко загуляла в компанії гарячих красенів. Тоня Матвієнко презентувала кліп на пісню "Навіки". Цю композицію співачка заспівала разом з групами Нічлава та Піккардійська Терція. Фотографію в компанії своїх колег по сцені Тоня Матвієнко оприлюднила на своїй сторінці в Instagram.

У підписі до світлини українська співачка закликає своїх прихильників дивитися кліп на нову пісню на YouTube. Зазначимо, що на фото Тоня постала босоніж і в білому платті. При цьому вона сидить на стільчику, а навколо неї стоять чоловіки з вищезгаданих колективів. У такому ж образі співачка з'явилася в кліпі "Навіки".

Нагадаємо, Тоня Матвієнко в купальнику засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тоня Матвієнко оголила не тільки душу, а й тіло.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тоня Матвієнко показала, що витворяє в спортзалі.