Відома канадська супермодель Вінні Харлоу, страждаюча вітіліго, яка нещодавно стала новим "ангелом" білизняного бренду Victoria's Secret, не перестає радувати своїх шанувальників новими фото. Так, на сторінці моделі в Instagram з'явилася обкладинка глянцю, який вона прикрасила.

Зокрема, мова йде про журнал Harpers Bazaar, на обкладинці якого з'явилася Вінні. Для фотосесії модель одягла миле плаття з об'ємними рюшами на грудях, які майже закривають обличчя зірки. В камеру Вінні дивиться з-за плеча, а її розпущене волосся лежить на спині.

"О, мій бог! Спасибі @HarpersBazaar за те, що я на цій приголомшливій обкладинці! Біг по вулицях Парижа ще ніколи не був таким чарівним! Спасибі! Спасибі! Спасибі", - підписала фотографію модель.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали засипати Вінні Харлоу компліментами в коментарях. "Дуже красиво!", "Просто дивно!", "Мила!", "Красива обкладинка", "Ти сама досконалість", "Шикарна", "Ангел".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що новий ангел Victoria's Secret з фізичною вадою показала фанатам всю свою ніжність. Недавно ми писали, що новим ангелом Victoria’s Secret стала Вінні Харлоу. Про це дівчина написала в своєму Instagram. Так, у неї є бездоганна фігура і правильні риси обличчя, але назвати її звичайною красунею не можна. У моделі складне, до кінця не вивчене шкірне захворювання "вітіліго" — саме з-за нього на обличчі і тілі моделі є великі білі плями.

Нагадаємо, модель з неймовірними веснянками підкорила Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що модель з фізичною вадою стала ангелом Victoria's Secret.

Також портал "Знай.uа" писав, що відома модель Вінні Харлоу шокувала еротичними фото.