49-річна Дженніфер Лопес стала головною героїнею грудневого випуску журналу InStyle. У фотосесії для видання зірка з'явилася у вельми сміливому образі – смарагдовому платті-туніці від Valentino haute couture в стилі "показати все, що приховано", - повідомляє spletnik.

В інтерв'ю знаменитість розмірковує про те, що знайомитися в Голлівуді стало простіше з розвитком соціальних мереж. Взяти, приміром, хоча б гучні відносини Лопес з Беном Аффлеком, які закінчилися в 2004 році. Їх роман широко висвітлювали в засобах масової інформації. Селебріті часто виходили в світ разом, давали спільні інтерв'ю. Джей Ло навіть зняла нареченого у своєму кліпі Jenny From the Block.

"Це було просто божевілля. Тепер я можу показати вам, хто я насправді. Тоді ви просто вірили всьому, що читали на обкладинках. Багато чого з того, що писали, було нахабною брехнею або правдою лише на третину", - зізналася Лопес.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За її словами, зірки нинішнього покоління ведуть мікроблоги, але вони "не жили в епоху таблоїдів". Співачка стверджує, що соціальні мережі – одна з причин, за якими вона і її коханий Алекс Родрігес перестали бути героями жовтої преси.

"Тепер люди бачать, що мій чоловік – завзятий спортсмен, який любить своїх дітей і обожнює свою дівчину. Я бачу, що люди стали сприймати мене інакше після того, як в 2010 році я стала суддею шоу American Idol. Це шоу виходило в прямому ефірі, ніякої редактури. Люди нарешті побачили, що я насправді просто людина, з серцем. Я вперше говорила від першої особи, і це все змінило", - говорить зірка.

Лопес також зазначила, що її життя з Родрігесом стало простішим. "Коли ми зустрілися, ми обидва вже багато попрацювали над собою. У всіх є недоліки. Я ціную і поважаю людей, які це визнають і готові працювати над цими недоліками", - сказала знаменитість.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дженніфер Лопес порадувала фанатів гарячими знімками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дженніфер Лопес безсоромно розтягнулася на сцені.

Також портал "Знай.uа" писав, що під час концерту у Джей Ло відмовили ноги.