Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає нагоди показати світу свої соковиті принади і яка є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Відповідний знімок зірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

Так, на фотографії пишнотіла Ана Чері позує в образі розпусної школярки – ну вилита тобі порнозірка. Для Хеллоуїна модель вбралася в розстебнуту білу блузку, яку зав'язала вузликом на животі, оголюючи величезний бюст. Також дівчина одягла картату червоно-чорну коротку спідничку з підтяжками.

На обличчі Ани Чері яскравий зухвалий макіяж і навіть окуляри. Розкішні локони спадають на плечі. Модель сидить на сходах, а на її ногах спокусливі чорні панчохи. У підписі до фото дівчина привітала своїх фоловерів з Хеллоуїном. Зазначимо, що за кілька годин відверте фото моделі зібрало майже 350 тисяч лайків, а в коментарях дівчину засипали компліментами.

"Католицька школярка, фентезійні спогади", "Кого ви хочете вбити?", "Мені подобається!", "Сексі", "Чудова молода принцеса", "Чорт забирай, ти прекрасна", "Ви завжди красиві", "Кращий костюм, який я бачив", "Ваша блузка відкрилася", "Ти була поганою дівчинкою?", "Люблю тебе", "Ти виглядаєш абсолютно захоплюючою. Мені подобається ця фотографія", - пишуть захоплені фоловери у коментарях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Ана Чері показала свій звичайний ранок, але шанувальники дивляться не на обличчя. На фотографії дівчина показує фоловерам свій звичайний ранок, який вона починає з пробіжки. От тільки замість буденного спортивного костюма, який прості смертні надягають для пробіжки, Ана Чері вибрала лосини і короткий топ на блискавці. Крихітна одежина ледь стримує пружний бюст дівчини, а не до кінця застебнута блискавка дає можливість шанувальникам детально розглянути декольте дівчини.

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голою Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.