Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила заявити всім недоброзичливцям, що вона дуже щаслива. Так, артистка похвалилася дивним образом, відростивши собі величезні чорні крила.

"Коли від щастя виростають крила!🙏🏻🌺", - підписала дивний кадр Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Насосья Шпагатівна в образі ворони 😁😁😁😁👍", "Жах, що летить на крилах ночі!!", "Судячи з усього, у вас,Настя, не тільки крила виросли, але і додаткова пара ніг!😂😂😂Причому ЧОЛОВІЧИХ!!🔥😂👏", "Штучні крила-штучне щастя!!!!", "Як хижий птах!", "Чорна леблядь", "Ангел ти наш грішний 😆🐒".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Наряд для цього артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.