Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила дуже трепетно привітати свою подругу з днем народження. Так, артистка написала зворушливі слова під фото, де позує в букетах з 505 червоних троянд.

"Сьогодні не день , а свято . Стільки привітань 😌 Ось і я подумала, що хочу привітати одну особливу прекрасну дівчину Наташу @lushanata з Днем Народження! Всього самого чарівного! Кохання - найпрекрасніше почуття на землі. Бережи кохання! Щастя! Тебе кохає класний хлопець❤", - підписала кадр Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Анна потонула у гарних квітах❤️❤️❤️", "Охрініти 505 троянд", "Коли бачу такі букети, так і хочеться сказати: краще б грошима віддав) ця краса і тижня не простоїть 😢", "😂оригінально, що сказати", "Скоро квіти не будуть поміщатися в об'єктив камер".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.