Мерилін Менсон випустив фалоімітатор з власним обличчям. На секс-іграшці стоїть особистий підпис Менсона, а на голівці зображено його обличчя.

Малюнок нанесено поверх іграшки. Музикант попереджає, що фарба можете стертися, але вона безпечна. До речі, мити його не можна, тільки протирати.

Довжина 20 см, діаметр 3,8 см. До девейсу надається симпатичний оксамитовий мішечок. За вібратор на офіційному сайті музиканта доведеться віддати $125. Деякі угледіли в лисій голові фалоімітатори ... Володимира Путіна, по це не точно.

Популярні новини зараз
У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що американський співак Мерилін Менсон знепритомнів під час виступу. Про це в понеділок, 20 серпня, повідомляє NME.

Менсон виконував кавер на пісню Sweet Dreams Are Made Of This групи The Eurythmics, коли йому стало погано. Він втратив свідомість прямо на сцені і концерт довелося перервати.

Інцидент стався на концерті в Х'юстоні, штат Техас. За словами очевидців, незадовго до того, як втратити свідомість, Менсон говорив, що "отруївся спекою".

"Спасибі за розуміння, Х'юстон. В результаті я опинився у лікаря, але зробив все, що міг, і ви, народ, були дивовижними", — прокоментував Менсон трапилося в Twitter.

Крім того, Мерилін Менсон зняв у своєму кліпі вдову Курта Кобейна. Трек Tattooed In Reverse, на який зняли новий кліп, увійшов у перелік пісень останнього альбому артиста Heaven Upside Down. На кадрах видно, як Кортні Лав везе Менсона в інвалідному візку по похмурим лікарняними коридорами. За кілька днів до показу співак написав у соцмережі: "Хто дозволив Кортні Лав бути моєю медсестрою? О, чорт... я сам".

Ролик вийшов цілком в стилі Менсона, тому на самому початку з'являються титри з проханням прибрати дітей від екранів. За сюжетом лікарі всіляко знущаються над нещасною пацієнткою, яка потім танцює в оточенні безликої юрби.

Нагадаємо, Наталі Портман відверто розповіла про страшний секс-скандал.

Як повідомляв Знай.uа, чому вагітним жінкам краще утриматися від орального сексу.

Також Знай.ua писав, 7 секс-поз, які варто спробувати кожному.