Останнім часом рейтинги телешоу "Все буде добре" залишають бажати кращого, тому шоу вирішили закрити. На даний момент команда проекту працює над зйомкою останніх епізодів.

Про це пише Телекритика.

На початку цього року стало відомо, що тележурнал "Все буде добре", який вже понад 6 років виходить на екранах СТБ, змінить формат. Крім телеведучої Надії Матвєєвої у студії з'являться Вікторія Зубрейчук, Ганна Горбань і Лілія Кувалдіна. Таким чином творці збирається зробити з телешоу жіночий гурток, який обговорює проблеми.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Проект "Все буде добре" існував з 2012 року без глобальних змін. За цей час змінився глядач, помінялись смаки, і ми з проектом почали відчувати, що в плані донесення порад не завжди встигаємо за темпом життя нашого глядача. Тому ми продовжимо приносити користь людям, нести добрі поради, але вже в новому форматі", – розповідав Андрій Оленич, директор творчого об'єднання, створює "Все буде добре".

Однако за кілька місяців після зміни формату несподівано було вирішено повернути шоу до старого формату. Виявилося, що старий формат глядачам ближчий, і рейтинги впали нижче принтусу. На даний момент охоплення аудиторії цього шоу всього 7%.

Ще одна причина закриття "Все буде добре" - це банальна творча криза творців. Здається, що за шість років ефіру цього шоу у випусках показали все на світі. За 6 років вийшло 1265 випусків проекту, в яких експерти озвучили глядачам понад 40 тисяч корисних порад. Він став першим українським телешоу, YouTube-канал якого зібрав 1 мільйон підписників і отримав золоту кнопку.

Поки що не відомо, коли закриється шоу тому, що всі випуски знімають заздалегідь, а офіційної заяви СТБ поки що не робив.

Нагадаємо, Анастасія Приходько має намір приєднатися до команди глави партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко.

Як повідомляв Знай.ua, після розставання з мільярдером спливла правда про ескорт Вікторії Боні.

Також Знай.иа писав, що Денис Беринчик повернувся в телешоу "Танці з зірками", після того, як вибув за результатами голосування.

#МожутьВсе. Команда "Все буде добре"

#МожутьВсе - це про наші неймовірні творчі команди - найголовнішу цінність і силу #СТБ. Про безмежну любов до проектів і професії, героїв і глядачів - команда "Все буде добре"

Geplaatst door телеканал СТБ op Vrijdag 19 oktober 2018