Син забороненого в Україні артиста Олега Газманова Родіон, молодий і перспективний співак, якому від батька дістався не тільки сумнівної цінності голос, але і відданість Володимиру Володимировичу Путіну, використоав своє горло, щоб отримати орден. Для того, щоб номінально значиться учасником бойових дій в Сирії, Газманов-молодший прилетів туди і виконав кілька своїх пісень.

"Для мене величезна честь бути удостоєним цієї нагороди, медалі учасника військової операції в Сирії, хоча 23 лютого до Сирії ми з усією моєю командою літали не за цим", - написав він.

Співак подякував всім причетним.

"Спасибі всім причетним, але найголовніше – спасибі всім, хто захищає нас на рубежах нашої батьківщини і за її межами", – написав він.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що у Великобританії збираються стратити три головних рупора Кремля – пропутінською пропагандистським каналах обирають запобіжний захід.

Британський наглядовий орган у сфері мовлення Ofcom розглядає скарги про порушення принципів неупередженості та правдивості з боку телеканалів Russia Today (RT), Рен ТВ і НТВ Світ. Про це заявила глава Ofcom Шарон Уайт.

Також ми повідомляли, що в Україні збувся найголовніший страх Путіна – канцлер Німеччини Ангела Меркель заговорила по-українськи, вітаючи почесний караул.

В мережу потрапило відео, на якому Меркель привітала караул українською мовою. Після офіційної частини у вигляді прослуховування гімну Ангела Меркель привітала військових зі словами "Вітаю, воїни!". Вони ж, у свою чергу, не розгубилися і у відповідь канцлеру промовили "Героям слава!".

Ще Росія нещодавно зганьбилася в черговий раз, складаючи санкційний список проти України. В цьому списку було допущено 10 орфографічних і 1 фактична помилка.

Росія – не тільки найбільш "логічна", але і "найграмотніша" країна. Високопоставлені громадяни однієї сусідньої держави, публікуючи санкційний список проти України, допустили понад 10 граматичних помилок, та ще і внесли туди помилково не тієї людини, передає видання Гордон. Ну не знають, як пишуться українські прізвища – це півбіди. Але виявилося, що Росія ще і забанила не того Карася – однофамілець людини, якого мала на увазі країна - галерист і не має ніякого відношення до політики