Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто тішить шанувальників новими фото на своїй сторінці в Instagram. Так, цього разу співачка вирішила в черговий раз похвалитися, що знялася для української редакції журналу Cosmopolitan. Відповідний знімок з'явився в записі артистки в соціальній мережі.

Так, на фотографії Надя позує стоячи біля жовтої стіни якогось будинку. На ній коротенька червона спідниця, такий же короткий рожевий топ, який частково відкриває бюстгальтер. А зверху Надя наділа жовту курточку. На ногах співачки рожеві туфлі на шпильці, при цьому ноги розсунені. Співачки не дивиться в камеру, а однією рукою як би поправляє волосся.

Шанувальники божеволыють від своєї улюблениці, вони засипають її компліментами в коментарях, пишуть різні побажання і зізнання в любові.

"Надя, як завжди, чарівна", "Шик! Блиск! Краса!", "Дуже гарне фото", "Надя, ти як завжди чудова, гарна фігура, дуже гарно", "Дуже довгі ноги", "Надюша найкрутіша з української естради. Проста і легка", "Боже, яка Надя красива", "Ноги Барбі", "Грудей немає, навіщо робити такі фото?", "Нереальна", "Туфлі не в тему", "Яскраво. Видно, що речі підібрані під настрій. Веселенький наряд і в той же час сексуальний, ніжки худенькі і дуже красиві", - пишуть фоловери в коментарях.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Дорофєєва та Позитив прикрасили український глянець. Солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новими фото разом зі своїм колегою по сцені – Олексієм Завгороднім, більш відомим як "Позитив". Зірка також повідомила фанатам, що вони з Олексієм стали героями листопадового випуску журналу Cosmopolitan.

Нагадаємо, живіт напівголої Дорофєєвої викликав безліч суперечок.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.