69-річна Примадонна російської естради Алла Пугачова не стала довго переживати через зради Максима Галкіна, інформацією про яких так і рясніють ЗМІ і втішилася, кардинально змінивши імідж і знявшись у кліпі свого стиліста Алішера.

У перший день листопада в мережі з'явився кліп Алішера на пісню " Скажи мені, Алла, і відразу ж викликав бурю нерозуміння серед шанувальників. Публіка не розуміла, по-перше, навіщо Пугачова взялася піарити Алішера, якого в Мережі вважають "черговий безголосою бездарністю з тупими піснями", а по-друге, для чого Пугачової було грати юну, 18-річну дівчину.

Шанувальники відзначили, що косуха і джинси на Аллі Борисівні видають її комплекси і небажання приймати свій вік.

Звичайно, такі думки виникають у дам напередодні або після розлучення. Також шанувальники помітили, що Примадонна, ймовірно, лягла під скальпель незадовго до зйомок. Крупний план відео чітко продемонстрував "перетягнуте" обличчя "жінки, яка співає", а несподіване схуднення експерти в коментарях теж віднесли до роботи хірурга: Оскільки в такому віці схуднути фізіологічно неможливо, - міркує фоловерша Пугачової. Причина, по якій Алла Борисівна знялася в кліпі Алішера, теж не стала загадкою для фанатів. Зради чоловіка з молодими, "силіконовими" зірками сильно вдарили по самолюбству співачки, вважають фанати. З-за неприємної правди Алла Пугачова вирішила показати всьому світу, що негаразди в сім'ї не завадять їй бути молодий в душі, нехай і виглядає це дивно.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Підтвердженням цієї теорії стала поведінка Алішера в Мережі. Алла Пугачова у житті намагається огородити себе від грубих i неосвічених людей – таких, як сам Алішер, що можна побачити в його відповідях незадоволеним шанувальникам. Співпраця з настільки нетактовним і свідомо програшним "проектом" могла сподобатися Пугачової тільки заради власного піару, вважають в Мережі. На цьому кар'єра співака повинна закінчитися, а Пугачова повернеться на сцену, щоб довести невірному чоловікові свою бажаність і успішність.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Галкін застав Пугачову у важкій депресії, повернувшись з поїздки – Примадонні стало погано після смерті актора Миколи Караченцева, артистка деякий час не з'являлася на публіці.

Також нагадаємо, Знай.uа писав про те, що Алла Борисівна вперше за час шлюбу з Галкіним з'явилася в світлі без чоловіка і без обручки – прихильники заговорили про розлучення.

А ще раніше Пугачова і її зіркова донька Крістіна Орбакайте шокували шанувальників своїми фото без макіяжу і своєю схожістю.