Алла Пугачова намагалася до останнього грати роль люблячою і щасливою дружини на тлі частих чуток про зради Максима Галкіна, проте, вік і проблеми зі здоров'ям дали знати про себе. У ЗМІ повідомляють, що співачка вирішила розірвати руйнується шлюб з Галкіним.

Свідченням став недавній вихід Примадонни у світ. Не так давно Пугачова без супроводу Максима, який зазвичай завжди був поруч з дружиною на будь-яких заходах, з'явилася на показі свого друга, дизайнера Валентина Юдашкіна.

Поділилася переживаннями і скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість раптово потрапила в лікарню з обструкцією нирок.

На опублікованих в мережі фото Алла Борисівна виглядає досить сумною і навіть розлюченою. Ще недавно, на програмі "Сьогодні ввечері", Пугачова танцювала перед аудиторією, демонструючи стрункі та молоді ноги, тепер же вона ледь ходить. Розставання з Галкіним остаточно підірвало здоров'я співачки.

Не виключено, що Алла Пугачова і Максим Галкін почали процес розірвання шлюбу ще влітку, коли зради шоумена спливли на поверхню. Судячи з недавнього фото артистки в соцмережі, подружжя вже розлучилися – на безіменному пальці Примадонни не видно обручки.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Офіційного підтвердження даної інформації не надходило.

Нагадаємо, раніше кілька місяців користувачі мережі коментують передбачуваний роман між Максимом Галкіним і Світланою Лободою.

Як повідомляв портал "Знай.uа" після чуток про те, що Галкін змінює Пугачової і їх чекає розлучення, той несподівано вирушив до Німеччини. Шанувальники поки що розмірковують, чому, але швидше за все він вирішив відправитися на закордонні гастролі, які давно планував.

Також "Знай.uа" писав, що зовсім нещодавно прогримів скандал про те, що Максим Галкін зраджує своїй дружині Аллі Пугачовій з телеведучою Юлією Барановської.