Зовсім недавно прогримів скандал про те, що Максим Галкін зраджує своїй дружині Аллі Пугачовій з телеведучою Юлією Барановською. На даний момент пристрасті вже вщухли, а в самому романі поставлено три крапки. Тепер Галкіну доведеться щільно попрацювати, щоб знову повернути довіру Примадонни.

Юлія Барановська
Юлія Барановська

Як стверджують джерела, Примадонна не збирається прощати зраду чоловіка, адже для неї це виявилося справжнім ударом. Єдине, що може зробити Галкін в цій ситуації - яким-небудь способом "насолити" Барановській, щоб показати Аллі, що почуття вже пройшли.

Пугачова та Галкін
Пугачова та Галкін

Наприклад, Галкін може почати публічно принижувати Барановську, виставляючи її як посміховисько. Також він може похитнути її кар'єру та домогтися звільнення Барановської з "Першого каналу". Джерела впевнені, що Галкін піде на такі заходи не тільки з любові до Аллі, але і тому, що вона здатна добитися того, що Галкін більше ніколи не з'явиться на сцені зі своїм шоу.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Юлія Барановська
Юлія Барановська

Раніше повідомлялося, що днями російська співачка Алла Пугачова опублікувала новий знімок на своїй сторінці в соцмережі, чим дуже стривожила своїх численних фанатів.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Примадонна виклала фото прощання з осінню. Судячи з усього, знімок зроблений поблизу заміського будинку співачки.

"Осінь, руда подружко, до нових зустрічей", - коротко підписала пост Примадонна.

Більшість підписників Пугачової прийшли в захват від нового фото. Однак деякі в цьому прощанні побачили погану прикмету: "Для неї все скінчено", "Чого прощаєшся?", "Зібралася йти?", - пишуть в мережі.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Нагадаємо, минуле Пугачової і Галкіна поставило крапку у скандалі з зрадою.

Раніше Знай.ua повідомляв, фанати обговорюють скандальний ефір на одному з російських ЗМІ, в якому спливла правда про стосунки Пугачової з Галкіним.

Також Знай.ua писав, в мережі з'явилося кілька уривків з майбутнього кліпу Алішера на пісню "Скажи мені, Алло", в якому знялася Пугачова.