На співака Філіпа Кіркорова подала позов до суду 58-річна Світлана Сафієва. Вона заявляє, що нібито завагітніла від музиканта і вимагає $200 тисяч на пологи.

Про це повідомляє telegram-канал "Mash". Як сказано в повідомленні, "ця дама не просто фанатка, а серйозна бізнесвумен з охороною і на Майбаху".

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров

Пара нібито познайомилася в 2012 році, а через кілька місяців Світлана завагітніла.

"Відразу після пологів дітей вкрали (це теж помітила тільки вона). В цей же час з'явилася двійня у Пугачової і Галкіна - збіг?

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Сафієва оговталася після того випадку і зараз знову вагітна, тільки тепер чекає від Кіркорова трійню. Але от стосунки розладналися - і Світла подала в Пресненський суд позов і вимагає $200 тисяч на пологи", - сказано в повідомленні.

Філіп Кіркоров та Микола Басков
Філіп Кіркоров та Микола Басков

Раніше повідомляв, що російський виконавець Філіп Кіркоров – відомий любитель епатажних витівок і різких жартів. У цьому позмагатися з ним мало хто зможе, особливо коли справа дійде до сарказму над конкурентами.

Нещодавно "натуральний блондин" Микола Басков відзначив день народження. Привітати з 42-річчям його одним з перших вирішив саме Кіркоров. Але і в таких буденних речах не обійшлося без традиційної для нього несподіванки.

Басков і Кіркоров
Басков і Кіркоров

У своєму Instagram колишній Пугачової виклав двозначний колаж, який фанати вже встигли охрестити "гейським":

Сам Філіп зазначив, що день народження Миколи Баскова – "це прекрасний знак, тому що саме його позитивний настрій з життя і творчості зарядить всіх не тільки на тиждень, але і на весь рік".

Кіркоров навіть перерахував всі хороші на його думку риси іменинника, назвавши його "веселим сонячним, голосистим".

Нагадаємо, Кіркоров відверто розповів, що думає про Лорак.

Як повідомляв Знай.іа, скандальна украинская зірка цілком серйозно взялася за "захоплення" Філіпа Кіркорова в інший опальної зірки Ольги Бузової.

Знай.іа писав, фанати оригинально сравнили Галкіна з Кіркоровим.