Голлівудська модель і актриса Меган Фокс, відома своєю винятковою сексуальністю, на Хеллоуїн вирішила зачарувати своїх шанувальників. На цей раз – у прямому сенсі. Актриса вбралася подружкою Гаррі Поттера – Герміоною Грейнджер. На Меган у Вечір всіх святих красувалася чорна мантія з відповідним оздобленням, шарфик в характерних кольорах Ґрифіндору, а доповнила образ Меган Фокссправжньою чарівною паличкою.

Вражаючими фотографіями зірка поділилася в своєму Instagram, передає ONLINE.UA. Як зразкова зіркова мама Меган Фокс відмовилася від гучних вечірок на Хеллоуїн і провела час зі своєю сім'єю. Для всіх членів сім'ї красуня вибрала досить ефектні костюми.

Актриса позувала в образі відомої чарівниці з "Гаррі Поттера". В той же час її 2-річний Джорні Рівер приміряв біло-рожевий костюм єдинорога, а 4-річний Бодхі Реном став героєм мультсеріалу "Герої в масках". Варто зауважити, що мережу обурив хелловінський look старшого сина Меган Фокс – Ноа Шеннона. 6-річний хлопчик з'явився перед камерою у костюмі зомбі-танцівниці з групи підтримки. А от образ самої Меган фанатам дуже навіть сподобався.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Дуже сексуальна Герміона Грейнджер; чудова ідея; обожнюю Гаррі Поттера; ти виглядаєш неймовірно у цьому образі: це натяк на що ти відьма?; Меган, а як щодо форми Слизерина?", пишуть шанувальники коментарях до фото.

Нагадаємо, раніше Знай.uа публікував список зірок, які перетворилися з гидких каченят в прекрасних лебедів. Їх дражнили в школі за зовнішність, а тепер їм заздрить увесь світ. У цей список увійшла і Меган Фокс. Школа - це завжди важкий період, а цим знаменитоcтям він дався подвійно складно. Але, якщо злі однокласники не давали їм проходу з-за незвичайної зовнішності, то вже через десяток років вони стали справжніми іконами.

Поповнила Меган і ще один список, менш оптимістичний. Вона, разом з іншими зірками перехворіла на анорексію, схуднувши до небезпечних параметрів. На щастя, зірці вдалося подолати цю трудність і повернути колишню сексуальність.

ви не повірите, але так, знову список. Чи знаєте ви, що актриса і модель увійшла в перелік зірок з самим поганим характером і репутацією, які добряче попсували нерви всьому Голлівуду. Все саме так і було, а хто ще опинився поруч з Меган в списку нестерпних знаменитостей, дізнайтеся з нашого недавнього матеріалу. Можливо, ще дехто з ваших кумирів не так милий, як виглядає на телеекрані.