Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій позує в піджаку на голові тіло. При цьому посередині грудей з шиї звисає тонка чорна краватка.

"Сьогодні великий день! Рік тому ви почули нову NK. За цей час стільки всього сталося: сольний альбом "No Komments", круті хіти, 6 відеоробіт, атмосферне «Xmas with NK». Презентація #Peligroso на головних латиноамериканських радіо і ТБ-передачі до США. Вже другий рік я ділюся 13-річним досвідом роботи в шоу-бізнесі з молодими талантами в Х-фактор. Шалено щаслива, що мої улюблені проекти знаходять відгук у ваших серцях. Спасибі кожному з вас, мої дорогі шанувальники #NKfamily. За кожну прослухану пісню, куплений квиток на концерт і перегляд моїх відео! Ми одна велика родина! Радіо, телепрограмам і ЗМІ за підтримку! Завдяки вам мої пісні, кліпи і новини слухають, дивляться і люблять! Щаслива, що мене оточують найкращі з кращих! Це тільки початок!", - підписала фото Настя Каменських, а також подякувала багатьох людей в цьому пості.

Раніше повідомлялося, що Каменських після Хеллоуїна "заснула" під парканом. Співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі фотографію, на якій показує всім новенький спортивний костюм. Настя сидить навпочіпки під парканом, при цьому закривши очі і підставивши обличчя сонячним променям. Для фото Настя одягла чорний спортивний костюм з яскравими помаранчевими вставками. Її волосся розпущене, а на обличчі майже немає макіяжу. При цьому в підписі до фото Каменських рекламує знижки в своєму магазині спортивного одягу.

Нагадаємо, Настя Каменських здивувала шанувальників новим образом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.