Відомий український шоумен і співак, чоловік виконавиці Наді Дорофєєвої, Володимир Дантес, опублікував новий пост, в якому розповів про один із моментів особистого життя зіркового подружжя. Про це він написав у своєму особистому акаунті в соцмережах.

Володимир Дантес
Володимир Дантес

"Якщо ви зараз їсте, то краще не читайте цей пост. Хоча він пов'язаний з їжею. Я поки не встановив з якою саме, але точно пов'язаний. Отже, вчора вночі я прокинувся від того, що у мене дуже боліла грудна клітка. Всередині щось пекло і мені здавалося, що щось рухається. Т. до у нас не ідеальний матрац, який я давно хочу поміняти + я сплю перевертаючись, у мене бувають проблеми з шиєю або спиною, але варто встати, розпрямитися пару разів, хрустнути і все стає на місце. Думав, що і зараз така проблема. Встав, сходив у туалет і там почав хрустіти. На годиннику 4:30. Тут треба розуміти, мені вже 30 років і я почав ходити серед ночі в туалет, але про це наступного разу", - пише Володимир Дантес.

Чоловік Дорофєєвої також зазначив, що після кількох спроб зрозуміти, що відбувається з його організмом, він вирішив зробити вакуум, що і стало для нього порятунком.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Володимир Дантес
Володимир Дантес

"Згадую вправа Вакуум з моєї закладки YouTube "Плоский животик за 5 хвилин". Приступаю. І тут як поперло! Таке враження, що всередині мене було стадо слонів, яке душило моє тіло. І тут давши їм свободу вони почали дути в свої хоботи. Прокинулася Надя зі словами: "Коханий, тобі погано?" Ні, рідна, просто 15 хвилин тому я помирав від блукаючої відрижки (такий діагноз я собі поставив), але тепер я вільний!!! Люди! Це я все до чого! Якщо у вас поганий матрац - не стримуйте себе і почиститесь перед сном. А то так і померти можна! P. S. Фото для залучення уваги! Бережіть близьких - проста мораль", - закінчив свій пост Дантес.

Напомним, Дантес розповів, як опинився під каблуком Дорофєєвої.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої пішов з роботи на "панель".

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва залізла на Дантеса на людях.