Всесвітньо відомий модельєр, сестра засновника популярного бренду Versace, Донателла Версаче продемонструвала свою "Святиню" - гардеробну кімнату, яка більше нагадує храм краси і багатства.

Відповідний ролик Донателла Версаче опублікувала у своєму Instagram.

Уся справа в тому, що шанувальники модельєра щодня завалювали її сотнями прохань і нарешті, дочекалися!

63-річна Весаче все-таки зважилася зняти відео і провести коротку екскурсію з власного гардеробу. Донателла продемонструвала улюблені речі, а також розповіла про сумочки і взуття.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У вбиральні зірки зберігаються і речі собаки дизайнера - Одрі. Варто відзначити, що виглядають вони не менш гламурно і розкішно, ніж речі господині.

Також Донателла Версаче опублікувала знімок з гардеробної кімнати.

"І мені все ще нічого носити" – підписала фото модельєр.

Нагадаємо, 63-річна Донателла Версаче, яку в минулому році визнали іконою моди, опублікувала новий знімок в Instagram. На фото з-за ретуші Донателлу насилу впізнали фанати. Фото відомого дизайнера так сильно отретушировали, що багато шанувальників спочатку не зрозуміли, хто на ньому зображений.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", буквально днями стало відомо, що відомий виробник дизайнерського одягу, сумок і аксесуарів Michael Kors Holdings Ltd придбав легендарний італійський модний будинок Versace. Варто зазначити, що сума угоди склала близько 1,83 мільярда євро.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що ніхто вже й не пам'ятає, як виглядала Донателла до безлічі операцій. Якщо на початку все йшло досить непогано, то тепер вона виглядає як карикатура.