Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала шанувальників новими фото разом зі своїм колегою по сцені – Олексієм Завгороднім, більш відомим як "Позитив". Зірка також повідомила фанатам, що вони з Олексієм стали героями листопадового випуску журналу Cosmopolitan. Все це співачка опублікувала у своєму мікроблозі в Instagram.

Так, на фотографії, якою Надя похвалилася в соціальній мережі, вона позує разом зі своїм колегою Олексієм, який більше відомий під псевдонімом "Позитив". Вони стоять біля вантажного контейнера, а фото зроблено ніби знизу. Надя Дорофєєва позує у вбранні зі зміїним принтом – на ній спідниця з високою талією, короткий сірий топ і курточка в тон спідниці.

А Позитив стоїть у сірих штанах, чорній сорочці і леопардовій куртці. Відзначимо, що в схожій курточці раніше фотографувалася Настя Каменських, тому шанувальники жартома припустили, що це може бути одна і та ж куртка. Треба сказати, що артисти у спільній фотосесії виглядають дуже зухвалими.

Шанувальники не залишилися байдужими до нової публікації в акаунті Наді і почали розхвалювати артистів в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У Наді 37,5 розмір ноги а тут наче всі 40", "Ви класні", "Просто фантастичні", "А чи не цього леопарда приміряв Крід у влозі Наді?", Ви" просто фантастика", "Ой Надя, Надя… погоджуся що на цьому фото ти прекрасна", "Що за модники тут?", "А що там куртка Каменських робить?", "Найкраща фотосесія", "Чудово! Ви моя найулюбленіша група!", "Вау, дуже красиві. Що ж ви з нами робите?" "Ось на кого я можу дивитися цілий рік і цілодобово", - пишуть захоплені шанувальники.

Нагадаємо, живіт напівголої Дорофєєвої викликав безліч суперечок.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дорофєєва показала, як радує чоловіка кожен день.

Також портал "Знай.uа" писав, що Дорофєєва зізналася, коли народить.