Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість показала кадр з дуже незвичайної фотосесії. Так, артистка позувала в блискучому широкому чокері і...чорній балаклаві.

"Вчителька танців моєї старшої дочки якось сказала: «Якщо не ти, то хтось інший, а треба, щоб ти».
Мені вже не треба.", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Завербували😂", "Тероріст він", "Прям бандитка справжня😍😹😹😹", "Так, грабувати банк вам дійсно не потрібно))", "Ань. Стільки постів. Ти мужика знайшла, чи безкоштовний вай фай?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.