Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість з подругами влаштувала дуже трепетний бебі-шауер. Так, артистка зізналася, що обмінялася жіночою енергією і виклала безліч трепетних кадрів.

"Це був неймовірний день!!! Зустрітися з Подругами - це так чудово, навіть якщо збираємося ми лише раз на рік❤️ З недавніх пір я зрозуміла , як важливо обмінюватися жіночою енергією, адже вона зі швидкістю заповнює всі прогалини, наповнює силою і оживляє 🌳 ось вона мати - ПРИРОДА) Думаю, дівчатка, які займаються духовними практиками, зрозуміють мене 🙏🏻 Я щаслива, що ви у мене є!!!) Спасибі вам , мої дорогі! @valeria_dergileva також є на цьому фото 🙈, в моєму серці 😆", - подякувала подругам Тодоренко. Фолловери не змогли пройти повз: "Яка краса❤️ дуже рада за Регіночку💕💕💕💕💕💕", "Таке ніжне, чудове фото, немов лісові феї😊🌼", "Скільки краси в одному фото😍", "О боже, як мило ! Фото прекрасне, треба взяти на замітку 😉 ))) Регіна, неймовірно харизматична, чарівна жінка! ❤😇", "Чудове, таке тепле й ніжне фото! Регіна, ви прекрасні у своєму цікавому положенні💫".

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.