Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість зізналася, що їй дуже приємно чути свої пісні в спортзалі. Так, артистка вирішила запустити марафон і показала невелику частину свого тренування.

"Мені дуже приємно, що мій новий трек звучить не тільки на танцполах, але і в спортзалах. Кожен раз переходячи за хештегом #попакакуким я бачу не просто ваші відео з тренування. Я бачу сильних, цілеспрямованих дівчат, які працюють над собою і це викликає у мене щось більше, ніж захоплення ☺
Не зупиняйтеся! І я хочу вас підтримати! Тому на сторінці @nksport_for_you я запускаю інста-марафон 🚀 Публікуйте відео з тренувань, надихаєтесь самі і надихайте інших, залучайте подруг і отримуйте численні подарунки від #nksport 🎁", - поділилася відмінною новиною Каменських. Фолловери не пройшли повз: "У Насті комплекс чи що. Але тебе вже дуже багато.", "Піпець,вже нема чого показувати,залишилася дупа.Навіщо так низько падати", "Народи... і подивимося на твою попу😆нічого особистого", "Та вже всі бачили Ваш зад😂😂😂", "Дивна техніка виконання деяких вправ.".

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.