Фронтмен гурту DZIDZIO Михайло Хома розповів про те, як потрапив в аварію на зйомках нової картини "DZIDZIO Перший раз". Кінокомедія ледь не перетворилася на трагедію в реальному житті. Таксистку грала актриса на ім'я Тетяна Лавська. Очевидно, зірці не вистачило водійського стажу, і автомобіль вилетів на бордюр в аеропорту Львів. Виконавець їхав в машині разом з актрисою.

Машину занесло прямо туди, де перебувала знімальна група. Авто влетіло в техніку. На щастя, обійшлося без постраждалих. А ось перелякалися взагалі всі присутні.

"За словами співака, найбільше ж розхвилювалася мама Дзідзьо Галина Янівна, яка також знімалася у стрічці. Коли машина в аеропорту в'їхала в знімальну групу я був усередині авто. Мама тоді всім висловила. Я біг до намету, сидів там тихо, як медуза в Азовському морі, сховався в черепашку. Мама відразу давай розбиратися, з'ясовувати, чому так сталося. Крики були на весь аеропорт. Я думаю: Господи. Ну, мама хотіла бути мамою всім мамам. На щастя, все закінчилося, ми вийшли з цієї ситуації. Завдання виконано. Фільм зняли", — сказав Дзідзьо.

Напомнм, раніше Знай.uа писав, що у Львові зйомки фільму закінчилися кривавою трагедією. П'яний учасник знімальної групи зарізав випадкового перехожого в ході конфлікту. Словесна перепалка переросла в різанину, від отриманих травм потерпілий помер на місці. Трагедія сталася близько четвертої ранку, 31 жовтня. Підозрюваного затримано, йому загрожує від 15 років позбавлення волі за умисне вбивство.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Також ми повідомляли, що помер каскадер з Казахстану Касим Жумагужын, який ділив знімальний майданчик із зірками світового масштабу, такими як Арнольд Шварценеггер, Кіану Рівз і Чак Норріс. Цей артист був каскадером у блокбастері Нестримні – 2. А смерть його була досить несподіваною і безглуздою. На одній з хелловінських вечірок в Алма-Ати артист зображував підвішену до стелі мумію. Тестуючи обладнання він сказав, що почуває себе відмінно в підвішеному стані, але в розпал вечірки йому стало погано. Каскадера спустили з висоти, вивели на свіже повітря та викликали швидку, однак врятувати не вдалося – чоловік помер від інфаркту.

Крім того, стало відомо, що загибла в ДТП зірка Дизель Шоу Марина Поплавська передчувала свою смерть. У Мережі виявили містичне пророцтво артистки, яка схвилювала фанатів. Вірш, опублікований Поплавської, змусив здригнутися серця всіх, хто її любив.