Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість відправилася на відпочинок в сонячний Дубай, звідки встигла виставити безліч кадрів. Так, артистка в сомбреро зізналася, що хотіла прожити добу без соціальних мереж, повідомлень і нових кадрів, проте у неї нічого не вийшло.

"Сьогодні було багато різних думок. Одна з них - відключити телефон і влаштувати собі Digital Detox. Майже зважилася . Ось візьму і цілий день не буду відповідати на повідомлення, постити сторіз і перевіряти пошту, але брехати собі я якось не звикла, а обманювати себе зовсім не пристойно )
Так що, я відмовилася від цієї ідеї. Адже світ такий прекрасний. З усіма своїми почуттями і емоціями . З повідомленнями без відповіді, розбитими серцями і склеєними чашками.
І знаєте, що важливо? Просто жити . Live your best life. Сьогодні. Яскраво і соковито. Може Будда був правий? Важлива не мета, а шлях до неї? 🤗😛",- помудрувала Седокова. Фолловери не пройшли повз: "окорочек бомба!!!", "Соккккккк❤️❤️❤️❤️😍", "Ух яка гаряча дівчина!!!!! 🔥🔥🔥", "Яка соооковитаа😻🤤", "Будда прав 😌⭐️.", "ну блін і тут не обійшлося без голих частин тіла😫ну навіщо з ногами на диванчик лізти?так сядь ти в звичайну позу,просто посміхнись і все.Від цього не зникне твоя краса", "Трохи схуднути вам б не заважало".

Популярні новини зараз
Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.