Відома американська фото - і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram. Нещодавно знаменитість потрапила в лікарню, проте швидко стала на ноги і в перший же день вирішила не пропускати тренування. Так, дівчина позувала в облягаючих лосинах і коротенькому червоному топі, вихваляючись успіхами і рекламуючи стортивное харчування.

За 13 годин кадр зібрав майже 85 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті. Шанувальники почали розхвалювати сталевий прес Чері та її розкішні пишні стегна. Були і ті, хто зрадів новині, що Ана пішла на поправку.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ана Чері умістила масивні груди і стегна в крихітне бікіні, рекламуючи власний бренд купальників.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість побувала в Італії, показавши розкішні форми у відвертому купальнику і запропонувала самим хтивим фанатам приєднатисяя до її приватної сторінки та экслюзивного Snapchat, не безкоштовно, звичайно.

А ще дівчина вирушила знімати календар на Карибські острови і скупалася в одязі на голе тіло.