Композитор Анатолій Розанов залишився незадоволений професіоналізмом київських медиків і перевіз свою дружину Ніну Кірсо до неї на батьківщину. Про це він розповів в інтерв'ю "КП".

Як зазначив в одному з інтерв'ю Розанов, в Києві йому лікарі "вішали локшину на вуха", і тепер залишається тільки чекати і сподіватися на поліпшення стану співачки. Композитор перевіз Ніну Кірсо з київської клініки до лікувального закладу Полтави.

"Я, принаймні, цим людям вірю, — розповідає Анатолій про лікарів полтавської клініки, де зараз знаходиться Ніна Кірсо. — Ось і все! Вона тепер вдома, в рідному місті. Нам простіше, ми можемо до Ніни хоч кожен день їздити. Ставлення лікарів тут набагато краще! Нам тепер ніхто не вішає локшину на вуха. Зараз тільки час нам зможе допомогти".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

З його розповіді виходило, що дружина його весь цей час була не зовсім в Києві, а так скажімо, в близькому київському передмісті-місті Бровари.

"Мені там впевнено розповідали про те, коли вона зможе вийти з коми. Але, як життя показує, цього ніхто не може знати. Я з багатьма лікарями говорив на цю тему".

Олександр нарікав на те, що медики давали обіцянки поліпшення стану його дружини, проте час минав, а Ніна перебувала в тому ж важкому стані.

"Вішали локшину на вуха за шалені гроші. Нам говорили, що Ніна навіть зможе взяти участь в концерті "Фрістайлу" в Києві в Жовтневому палаці. Лікарі розповідали, що Ніна відкриває очі, навіть показували фотографії. Маячня", - ділиться переживаннями Розанов.

"Так, там найсучасніша техніка, а толку від цього? Вони за допомогою спеціальних машин робили їй протипролежневі масажі, масажі, які зберігають суглоби… Але їх потрібно робити руками — ніякі машини не зможуть цього зробити так, як людина", - підкреслив композитор.

Нагадаємо, у мережі з'явилися кадри з місця аварії за участю акторів "Дизель Шоу".

Як повідомляв Знай.uа, відомий політолог загинула у жахливому ДТП.

Також портал Знай.uа писав, що Ніна Кірсо вже перенесла дві серйозні операції. Зараз вона знаходиться в комі.