Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила кліп на пісню "LOMALA ", де шокувала фанатів зміною зовнішності. Так, артистка розповіла, що не можна боятися змін.

"Приголомшливі новини – ще одна мета в рамках челлендж #obіцяюза100днів від o.b.®️виконана ✅
Я обіцяла зважитися на кардинальні зміни іміджу. І ось для зйомок кліпу #LOMALA я пройшла через три радикальних перевтілення☺️ Особисто мені цей досвід дуже сподобався) Було дуже незвично і цікаво😌 Друзі, ні в якому разі не можна боятися змін! Адже за ними завжди прийде що-небудь нове, яскраве і гарне😍 В іншому випадку, якщо не вирішуватися на експерименти, можна так і не розкрити свій потенціал. Тому я закликаю всіх ризикувати, розкріпачуватися і відкривати нове внутрішнє я. Приєднуйтесь до челленджу і почніть діяти! Не відкладайте на потім. Дійте!", - поділилася емоціями Каменських. Фолловери взялися коментувати: "Як Бейонсе)", "Вилита Шакіра, красиво, вам личить😍", "на Шакіру схожа..Настя тобі личить👌🔥", "На Бейонсе дуже схожа 😻", "Вам так добре з таким кольором волосся!!!!👍👍👍👍", "Ноги 👍!".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.