Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів новим знімком. Так, артистка зробила селфі в дзеркалі в дуже незвичайному вбранні, виставивши напоказ груди і прес. Як виявилося, знаменитість виступила в якості діджея на честь колаборації популярних брендів Moschino і H&M.

"Кислотний діджей - DoDo - відіграла свій Dj-set на честь коллаби @moschino і @hm ! 🧚‍♀️ було кльово, дякую!" - похвалилася Дорофєєва. Фолловери не змогли пройти повз, але їх думки розділилися: "щось тут не так", "Це був не діджей сет, це була суцільна ганьба і провал!)))) Максимально безглуздо виглядала зі сторони)) головне тримати руки на пультах і всі будуть думати, що Надя діджей🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️😅😅😅", "Мені одному здається що Надя потовстішала, подивіться на живіт", "Чого постійно відкритий рот?", "На Бузову схоже😂", "Мені здається чи вона верхню губу підкачала..?", "ДоДо, мені більше подобається, коли ти ніжна і мила. Епатажних зараз багато".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.