Відома українська співачка та учасниця гурту "Время и стекло", красуня Надя Дорофєєва, яка постійно тішить шанувальників світлинами своєї шикарної фігури, в черговий раз здивувала фанатів.

Надя вийшла в світ у незвичному для неї вбранні. Співачка з'явилася в новому випуску "Ліги сміху" в ніжній білій сукні в горошок вільного крою. Шанувальники зазначили, що в ньому їхня улюблена зірка виглядає якось не так – вона або помітно погладшала, або вагітна.

Це вже не перший раз шанувальники підозрюють Надю в цікавому положенні. Раніше співачка жартувала, що вона просто переїла.

Нагадаємо, Дорофєєва показала шанувальникам фігуру в білизні, після чого деякі її фани стали підозрювати, що співачка чекає поповнення.

Та не зважаючи ні на що сама співачка продовжує публікувати в Instagram знімки в облягаючому одязі. Нещодавно вона показала свою струнку фігуру у відвертому вбранні. На знімку Дорофєєва з'явилася в короткому топі і чорній лаковій спідниці з відвертим вирізом.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Фотографії дівчина опублікувала у своєму профілі Instagram.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала у своєму влозі фрагмент відео, як вона робить свій повсякденний макіяж.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Надя Дорофєєва стала обличчям нової лінійки косметики бренду Maybelline.

Також "Знай.ua" писав, Надя Дорофєєва показала всім у соцмережі свою оголену п’яту точку. Фото з сідницями не всі сприйняли позитивно, що спровокувало безліч суперечок в соціальній мережі.