19 вересня популярна українська співачка, учасниця групи «Час і Скло» Надя Дорофєєва в черговий раз привела у захват своїх підписників новим стильним чином.

Фотографії дівчина опублікувала у своєму профілі Instagram.

На знімку Дорофєєва з'явилася в короткому топі і чорній лаковій спідниці з відвертим вирізом. Також на іншому знімку у соцмережі співачка з'явилася зі своїм партнером по сцені Позитивом.

«Ми готуємо багато нового для вас. Вже не терпиться, щоб ви почули і побачили. А ще у нас була супер зйомка для @cosmopolitanukraine… Фотки будуть ух!»- написала під фотографією Надя.

Популярні новини зараз
Українців обвішують навіть під під'їздом: три "базарні" методи обману Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Варто відзначити, що підписникам образ співачки припав до душі, дівчину обсипали схвальними коментарями: «Бомба», «Ох, як ти мені подобаєшся», «Не терпиться побачити, що ж ви приготували!», «Дуже красива фотосесія, вже хочу побачити результати».

Тим часом Надя Дорофєєва показала своїм шанувальникам відверте фото з оголеними сідницями, чим викликала суперечки в соціальній мережі. На ньому Дорофєєва позує в чорному обтягуючому слитном купальнику, притулившись до цегляної стіни. Знімок зроблено знизу так, що сідниці стають центральним об'єктом зображення. Кадр оброблений у стилі старого фото.

Співачка підписала фотографію "Дружина Вови Дантеса", що викликало несподівану реакцію у її фоловерів. В той час, як одні відзначили, що Дантесу пощастило з такою гарною дружиною, інші присоромили її за те, що в такому статусі не варто вести себе настільки відверто.

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва показала у своєму влозі фрагмент відео, як вона робить свій повсякденний макіяж.

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва стала обличчям нової лінійки косметики бренду Maybelline.

Також портал Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва показала фанатам в соціальній мережі підтягнуту спортивну фігуру.