Лурдес Марія Чікконе-Леон, старша донька всесвітньо відомої співачки Мадонни неодноразово своїми образами змушувала публіку червоніти. Цей вихід у світ не став винятком. 22-річна дівчина відвідала церемонію нагородження CFDA/Vogue Fashion Fund 2018 в Нью-Йорку у досить провокативному образі.

Відзначимо, що у вересні Лурдес зробила дебют на Тижні моди в Нью-Йорку, а тепер стала постійним гостем різних модних тусовок.

Для церемонії дівчина обрала ефектне плаття вельми оригінального крою: Лурдес обмотала своє тіло білою тканиною, яка на рівні грудей ставала прозорою, оголюючи її.

Провокативний образ вона доповнила елегантними босоніжками на підборах і незвичайними сережками у вигляді гаманців.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Макіяж Лурдес був виконаний у нюдовых тонах і виглядав вельми природно.

Нагадаємо, старша донька Мадонни, 21-річна Лурдес Леон стає гідною заміною матері в шоу-бізнесі. Дівчина має активну життєву позицію, воліє не вписуватися в загальноприйняті рамки і обожнює епатувати публіку.

Мадонна і Лурдес – приверженки бодипозитива. Так, знаменита співачка опублікувала у своєму Instagram знімок з пахвами, на яких було волосся, а після цього Лурдес взяла участь у зйомці нової колекції Сonverse, продемонструвавши відсутність депіляції.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", певно кожному доводилося спостерігати різні образи Мадонни, які часто вражають своїм креативом і специфічністю. Однак, старша дочка поп-зірки Мадонни, 21-річна Лурдес Леон змогла переплюнути свою матір.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Мадонна здавна славилася своєю стійкістю до впливу віку. Жінка активно займалася танцями і спортом, заробивши настільки мужеподобную фігуру, що іноді її навіть не впізнавали шанувальники.