У "Домі-2" стався настільки гучний скандал, що справою зацікавилася навіть поліція. Ольга Сударкіна вдарила одну з учасниць шоу 20 разів кулаком в обличчя, а після приклала до бетонної лавки. Постраждала звернулася до поліції.

Telegram-канал Mash повідомляє, що оператори проекту зняли жорстоку сцену.

"Поліція не на жарт зацікавилася "Домом-2" через бійку на проекті. Одна з учасниць жорстко приклала іншу головою об бетон і на найближчий час УВС ЦАО доведеться стати головним фанатом шоу" пише ЗМІ

Полиция проводит проверку из-за драки в «Доме-2»

Полиция не на шутку заинтересовалась «Домом-2» из-за драки на проекте. Одна из участниц жестко приложила другую головой о бетон и на ближайшее время УВД ЦАО придется стать главным фанатом шоу.

Geplaatst door Mash/Мэш op Woensdag 7 november 2018

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Бійка на Сейшельських островах закінчилася госпіталізацією Ігрунової. Дівчина перебуває у відділенні щелепно-лицевої хірургії в одній з московських лікарень. У неї діагностували переломи в районі обличчя та щелепи. 5 телеканал повідомляє, що учасниці телешоу зробили операцію.

Постраждала дівчина прийшла на шоу не одна. Вона потрапила на проект разом зі своїм бойфрендом Павлом Улюмским, тим самим порушивши правила.

Судячи з Інстаграму дівчини, проект і особливо бійка зблизили закоханих. В останньому пості вона звернулася до Улюмського.

"Мій ніжний, дорогий! Спасибі за твою любов! Зараз всі думки тільки про тебе, я завжди дуже чекаю зустрічі з тобою... Ти моя підтримка і опора! Дякую ,що ти поруч і дбаєш про мене ,рідний!" – написала Ігрунова.

Нагадаємо, ведуча телепрограми "Ревизорро" і знаменитий блогер Іда Галич розповіла, що її якось підло обманула Ольга Бузова. Нібито співачка попросила Йду прорекламувати в Instagram її альбом в обмін на колаборацію, але не виконала свою частину договору. Про це Галич розповіла в інтерв'ю для каналу "Ніжний редактор".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", Бузова хотіла стати мамою, але не змогла виносити дитину від Тарасова.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що розмальована Бузова закосила під Джей Ло.