Нещодавно світ порадувала офіційна новина про возз'єднання знаменитої групи Spice Girls.

В акаунтах усіх виконавиць, а також на офіційній сторінці в Instagram у Spice Girls, з'явилося спільне фото чотирьох красунь.

На днях група вперше вийшла в світ практично в повному складі. Дівчата відвідали ефір ранкової радіопрограми Heart, під час якого розповіли про своє довгоочікуване возз'єднання.

43-річна Мелані Браун, 44-річна Мелані Чисхолм, 42-річна Емма Бантон та 46-річна Джері Холлівелл - такий відтепер склад легендарної групи. Не вистачає лише однієї зірки - Вікторії Бекхем.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Популярна дизайнерка прокоментувала возз'єднання Spice Girls, а також активно підтримала колишніх колег в соцмережі.

"Я більше не буду виступати з дівчатками на сцені, але період Spice Girls був для мене важливою частиною мого життя, і я бажаю їм тільки любові й веселощів, коли вони повернуться в турне в наступному році. Я знаю, що вони влаштують приголомшливе шоу" Вікторія Бекхем

Також відмітимо, що кожна з дівчат у групі сумарно за всі виступи майбутнього туру, який був анонсований на днях, отримає близько 2,9 мільйонів доларів.

Нагадаємо, дружина зіркового футболіста, співачка, дизайнер, а з недавнього часу ще і кондитер Вікторія Бекхем знялася в незвичайній фотосесії для австралійської редакції модного глянцю Vogue. Номер вийшов і тепер знаменитість показала дочки свої фото в модному журналі. Відповідний знімок знаменитість опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", після інтерв'ю, яке Девід Бекхем дав австралійському телеканалу, його дружина Вікторія плакала два дні поспіль. Відразу ж після цього зірка лягла в спеціалізовану клініку у німецькому Баден-Баден для "усунення емоційного балансу".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в інтерв'ю австралійському телебаченню колишній британський футболіст Девід Бекхем зізнався, що його шлюб з дизайнером Вікторією "це завжди важка робота". І що з роками вона стає все складніше".