Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість відправилася на відпочинок в сонячний Дубай, звідки встигла виставити безліч кадрів. Так, артистка похвалилася яскравим відео, на якому позує у відвертому купальнику, сидячи у воді.

"Як же о*і*енно кохати ❤️", - поділилася емоціями Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Господи! Ти ідеальна))) пішла я попу качати", "Анно, надто багато п'єте, акуратніше, а то зіпєтеся", "Оййй,яка ви красуня🔥🔥🔥І як же там красиво😭", "Ви прекрасні .Дуже красиві форми у вас .Добра вам і добрих людей в житті .Ви молодець .👍👍👍👍👍👍👍👍💐💐💐💐💐💐💐", "Яка ж ти о*р*нітельна😻❤❤".

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.