Пісня відомого українського співака Монатика (MONATIK) використовується в російському детективно-кримінальному телесеріалі "Мажор", який заборонили демонструвати на території України.

Трек "То, От чего Без Ума" пролунав в 4 серії третього, заключного сезону проекту. Хіт Монатіка супроводжує в серіалі момент погоні зі стрільбою двох злочинців на автомобілях.

Зазначимо, що відповідно до закону України, авторські твори не можуть бути використані без дозволу самих авторів. Наразі невідомо, чи творці російського серіалу отримали дозвіл у Монатика, чи без дозволу співака вставили трек у цю серію.

"Цікаво, чи ставав Монатик мажором за рахунок російського серіалу "Мажор"?", - уже цікавляться користувачі в мережі.

Додамо, що російський "Мажор" режисера Костянтина Статського був внесений до списку заборонених в Україні російських фільмів і серіалів ще в 2015 році. Зараз над проектом працює Ігор Твердохлєбов.

Крім того, слід зазначити, що зйомки першого сезону серіалу пройшли навесні, влітку та восени 2013 року в Києві.

А продюсер проекту - Олександр Цекало - колишній чоловік Лоліти Мілявської.

До речі, 7 листопада вийшов саундтрек третього сезону серіали. До нього ввійшли пісні російських та зарубіжних виконавців, у тому числі артистів-українофобів L'One і Мота.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, за словами глави Національної ради з питань теле- і радіомовлення Юрія Артеменка, багато відомих кінокартини, в тому числі і радянських, можуть повернути на великі екрани в Україні. Для цього, за його словами, потрібно змінити чинний закон.

Як повідомляв портал "Знай.ua", російський фільм "Матильда", навколо якого розгорівся величезний скандал, відтепер заборонений до прокату в Україні.

Також "Знай.ua" писав, український співак Monatik здивував шанувальників новою піснею під назвою "Зашиває душу".