У середу, 7 листопада, співак Іван Дорн у Києві потрапив в об'єктиви папараці. З'явилися ексклюзивні кадри, на яких Іван гуляє в центрі Києва, передає Сьогодні.Lifestyle.

Дорн був не сам. Судячи з кадрів, виконавець вийшов увечері прогулятися, ймовірно, разом зі своїм сином, трирічним Іваном.

Коли одна з прихильниць впізнала Дорна і попросила зробити з ним фото, співак не відмовив.

Але коли дівчина почала фотографуватися, Іван попросив дитину відійти, щоб той не потрапив в кадр: "Іванку, йди побігай", – сказав співак хлопчикові.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вражена зустріччю з кумиром дівчина розповіла нам, як Дорн поводився з дитиною.

"Було видно, що Іван насолоджується своїм батьківством. Ні на секунду не втрачав з уваги сина, навіть коли розмовляв по телефону. І, до речі, хлопчик дуже схожий на Івана, його маленька копія, навіть дивно, чому він досі його ховає", – розповіла киянка, яка випадково зустріла зірку в центрі Києва.

Відзначимо, що в 2013 році Іван Дорн одружився на своїй однокласниці Анастасії Новікової. У пари є двоє дітей – дочка Василина, яка народилася в 2014 році, і син Іван, який з'явився на світ у 2015-м. Особисте життя співак ретельно оберігає. До речі, лише в 2017-му Дорн вперше підтвердив, що у нього є дочка.

Раніше ми писали, що скандально відомий український співак Іван Дорн, який досить довго не з'являвся на публіці, разом з датською співачкою MØ і творцем групи Major Lazer діджеєм Diplo випустили спільний сингл "Stay Open". Композиція вийшла в рамках спеціального проекту TBRG Open , де різні музиканти об'єднуються для створення спільних композицій.

Робота над нею стартувала в Лос-Анджелесі цієї весни. Іван Дорн розповів, як створювався трек.

Результат колаборації можна почути в Apple Music і Google Play.

Нагадаємо, виступ Івана Дорна на Jazz Koktebel Festival намагалися зірвати невідомі. Активісти не можуть пробачити співакові любов до Росії і слова про те, що Росія і Україна – брати.

Як повідомляв портал "Знай.uа", український співак Іван Дорн випустив кліп на свою нову пісню "Схаменись".

"Знай.uа" писав Іван Дорн кардинально змінив свій імідж.