Відома українська співачка і світська левиця Даша Астаф'єва частенько радує фоловерів новими фотографіями в своєму Instagram. Часто ці знімки мають еротичний характер, що ще більше підігріває інтерес підписників до Даші. Цього разу співачка показала фотографії зі щорічної премії модного глянцю Elle Style Awards.

Так, на фотографіях артистка позує разом зі своєю колегою по сцені і зйомках у фільмі Славою Камінської. Обидві співачки відвідали вечірку журналу Elle, де вручали щорічну премію самим стильним людям країни. Треба сказати, що фотографії Даші і Слави вийшли дуже милими, адже на знімках артистки завзято сміються і міцно обіймаються.

Для вечірки журналу Elle співачка вибрала чорне, злегка прозоре закрите плаття. А на голову наділа кумедний головний убір, теж чорного кольору. На обличчі артистки стриманий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала яскравою червоною помадою. А ось Слава Камінська розбавила свій образ білою блузкою. Також на ній чорна безрукавка-піджак. На жаль, на фото в записі Даші Астаф'євої немає можливості повністю розглянути образ її рудоволосої подружки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Зазначимо, що редакція Elle-Україна вручила щорічну премію Elle Style Awards. 14 найстильніших і успішних українців обрали шляхом онлайн-голосування читачі видання. Серед тріумфаторів виявилися представники моди і шоу-бізу, а також світські герої: Світлана Бевза, Сергій Бабкін, Тетяна Богдан, Анастасія Масюткіна, Аніта Луценко, Руслан Багінський і Марина Полканова.

Нагадаємо, руда красуня Астаф'єва розпалила справжню пожежу в Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що блондиночка Астаф'єва в рожевій шубці оголила величезне серце.

Також портал "Знай.uа" писав, що фешн-спортсменка Астаф'єва обтягнула розкішні форми лосинами.