Ірина Білик завжди знаходить, чим здивувати фанів. На цей раз у неї вийшло дуже неоднозначно і суперечливо. Співачка вирішила спробувати себе в улюбленому жанрі зеків і таксистів – Шансон. У новому кліпі 48-річна Білик вбралася сексапільною офиціанткою з 90-х і виконала оду кохання до одруженого чоловіка під назвою "Льоня, Леонід".

Ірину Білик знають з ліричних і філософських, часом сумних пісень про життя і любов, тому думки фанатів дуже сильно розділилися. Одні захоплюються творчим експериментом співачки, інші стверджують, що Білик просто нічим здивувати і модель скотилася у шансон, пророкуючи їй швидкий занепад кар'єри.

Треба зазначити, що опус Білик дуже далекий від класичного поняття цього жанру, який склався у французькій популярної музики. Замість ніжної, сумної лірики про життя і любов Ірина Білик представила грубу і в чомусь навіть вульгарну пісню в кращих традиція російського блатного шансону.

У кліпі Ірина постає в образі спокусливої офіціантки з 90-х з усіма атрибутами епохи: рожева помада, глибоке декольте і готовність обслужити дорогого клієнта. Серед іншого, героїня Ірини, з хтивим трепетом здуває пилинки з фотографій найвідоміших українських політиків Леонідов – символів тих часів.

Шанувальників Білик вельми здивувала кримінальна лірика 90-х в її виконанні, адже творчість самої Білик тих років, коли вона вважалася "українською Мадонною", зовсім інше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Білик на "Танцях з зірками" вразила зовнішнім виглядом

Коли камера крупним планом показала обличчя Білик, стало очевидно, що вона сильно змінилася зовні. Білик не тільки перефарбувала волосся в яскравий червоний колір, змінивши звичного блонду. Її обличчя виглядає помітно схудлим. У коментарях під відео шанувальники, не соромлячись, висловлюють свій шок від таких змін у зовнішності улюбленої артистки.

Також ми писали, що Ірина Білик в черговий раз показала підрослого сина. Фотографії нащадка артистки викликали справжній фурор в мережі – за відгуками шанувальників, зростає серцеїд. Коли три роки тому у Ірини народився син Табриз, народна співачка з головою пішла в материнство. Відразу видно, що мама у захваті від своєї дитини. Постійно хвалить його, балує і робить безліч фотографій, якими потім радує своїх фанатів. Малюк підріс і став справжнім серцеедом. Дуже милий і красивий Табриз на фото виглядає вдумливим і слухняною дитиною.

Крім того, Білик нещодавно поділилася подробицями свого інтимного життя з чоловіком Асланом.