Відома модель, ангел Victoria's Secret і сестра світської левиці Кім Кардашьян, 22-річна Кендалл Дженнер, мабуть, єдина з родини, хто не вдавався до пластичних операцій. Дівчина пишається тим, що не має занадто пишних форм і часто хвалиться підтягнутою фігурою в Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь у зйомках для Chaos sixtynine і варто зазначити, що фотосесія вийшла досить відвертою.

"Спеціальний розворот і обкладинка для @chaossixtynine", - похвалилася Кендалл. За 20 годин серія кадрів зібрала майже 4 млн. лайків. Фолловери почали розхвалювати ідеальне тіло Дженнер і з нетерпінням чекати нового випуску, щоб по достоїнству оцінити інші знімки.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кендалл Дженнер поділилася пікантним знімком у білому бікіні, розлігшись на дивані.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Також знаменитість нещодавно показала фоловерам дуже кардинальні зміни в зовнішності. Шокуюча коротка стрижка і дихальна маска - задумка фотографів всесвітньо відомого глянцю Love Magazine.