Відома українська співачка і світська левиця Даша Астаф'єва частенько радує фоловерів новими фотографіями в своєму Instagram. Часто ці знімки мають еротичний характер, що ще більше підігріває інтерес підписників до Даші. Цього разу співачка показала фотографію в спокусливому образі.

Так, на знімку артистка позує в темному сексуальному вбранні – на ній довга пишна спідниця і чорна кофточка-сіточка, під якою проглядається бюстьє з принтом. При цьому Даша без взуття, тільки в чорних колготках. На голові артистки мабуть перука-каре, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала насиченою червоною помадою.

У підписі до фото Астаф'єва жартівливо написала запитання англійською: "Bimba?". Шанувальники не залишилися байдужими до такого пікантного фото зірки і почали коментувати публікацію на сторінці Даші.

"Дашенька, Ви прекрасні!", "Ти неймовірна", "Бомбіческа бімба", "Супер", "Білосніжка", "Дуже красива!", "Звичайно бомба", "В будь-якому одязі супер", "Офігенна фотка", "Секс-бомба", "Дуже до речі симпатично", "Просто прекрасна, красуня", "Красива", "Люблю тебе", "Звичайно, бомба", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фотографії Даші Астаф'євої.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Дашу Астаф'єву застукали в обіймах незнайомця, найбажаніша жінка України танула від щастя. Цього разу співачка показала фотографії зі щорічної премії модного глянцю Elle Style Awards.

Так, на фотографії з вечірки, яка до речі проходила з чорно-білим дрескодом, Даша Астаф'єва позує в обіймах Жана Гріцфельдта. Для вечірки журналу Elle співачка вибрала чорне, злегка прозоре закрите плаття. А на голову наділа кумедний головний убір, теж чорного кольору. На обличчі артистки стриманий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала яскравою червоною помадою.

Нагадаємо, руда красуня Астаф'єва розпалила справжню пожежу в Instagram.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що блондиночка Астаф'єва в рожевій шубці оголила величезне серце.

Також портал "Знай.uа" писав, що фешн-спортсменка Астаф'єва обтягнула розкішні форми лосинами.