Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз модель опублікувала спокусливі знімки, які змусили прихильників пускати слину.

Мова йде про фотографії, зроблені під час показу шоу Victoria's Secret, який відбувся в Нью-Йорку. На знімку дівчина дефілює на подіумі в спокусливому вбранні. А за її спиною видніються пишні білі крила, які є родзинкою всіх моделей на всіх шоу бренду. На цей раз модель вийшла на подіум у білій білизні – мереживних трусиках і бюст'є. У підписі до фотографії модель подякувала свою команду за це шоу.

"Взу. Занадто сюрреалістично і стає краще з кожним роком. Спасибі всій команді VS, яка невпинно працювала, щоб зробити таке чарівне шоу. Я все ще в шоці, що можу ходити поруч з такими неймовірними, наймогутнішими жінками у світі. Я збираюся ставати краще кожен рік, коли отримую честь ходити на цьому шоу. Дякую, що повірили в мене", - написала модель у підписі до світлини.

А шанувальники Белли не втомлюються засипати її компліментами в коментарях і мільйонами лайків. Адже є за що, адже модель виглядає неперевершено.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Я дійсно пишаюся тобою, Белла, ти заслуговуєш найкращого", "Ангел на землі", "Гарна чудова дівчина", "Моделі настільки худі перед шоу", "Ви є однією з тих неймовірних і могутніх жінок", "Неймовірна жінка", "Дуже гаряча дівчина", "Ви завжди виглядаєте дуже худою", "Дуже гарно", "Найкрасивіший ангел", "Я думаю, що вона була, безумовно, кращою в цьому році", "Справжній ангел", "Королева подіуму", - пишуть захоплені шанувальники моделі.

Нагадаємо, Белла і Джіджі Хадід з'явилися на вечері в рамках Тижня моди в Нью-Йорку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.