Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася новим залицяльником, ім'я якого ретельно приховує від шанувальників. Так, артистка виставляє тільки білі букети троянд і ноги коханого, не забуваючи всім розповісти, яка вона щаслива.

"Як мене радує любов!❤️ А вас?😉", - поцікавилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Я вас засмучу, але міняти мужиків кожен місяць - це не любов.", "Мене радує мита голова 😜", "ти вже Задовбали зі своєю любов'ю..у тебе кожен місяць нова любов..нахрен це викладати в мережу?", "Настя спустилася з небес на землю, а на землі битовуха, хворий батько, різні люди і це треба все розрулювати. На жаль, це життя, а любов приходить і йде, а батьки, хвороби залишаються і самі ми старіємо.".

Популярні новини зараз
Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: квітчастеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.