Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила після сонячного Дубай на холодне озеро Байкал. Так, артистка зізналася, що в цьому місці відчуває внутрішню силу.

"Сьогодні вранці я опинилася в одному з найкрасивіших місць на нашій планеті . Озеро Байкал. Кожен раз прилітаючи сюди , відчуваю неймовірну внутрішню силу. Спасибі 💛", - поділилася радістю Седокова. Фолловери взялися коментувати: "Божественно красиво!😱😍👏🏻", "Як красиво😍😍😍😍😍", "Ну це просто мрія😍 і дуже прикро, що коштує це набагато дорожче ніж з'їздити за кордон.", "Шикарна леді в шикарному місці🔥😍", "Ох..в Дубаї було веселіше 😂 контрастніше😍".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова виклала дуже пікантну серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

А ще Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео.