Шанувальники Анастасії Волочкової ще не встигли оговтатись від її минулих відносин, як скандальна російська балерина обзавелася новим залицяльником.

Все частіше в Instagram-акаунті світської левиці з'являються знімки загадкового обранця, особа якого поки залишається в таємниці. Саме це найбільше і вражає шанувальників Анастасії, адже раніше зірка ділилася десятками записів зі своїм екс-коханим, вихваляючись тимчасовим, як виявилося, успіхом у відносинах.

Найімовірніше, новий залицяльник колись популярної танцівниці заборонив їй публікувати знімки, на яких видно його обличчя. Мотиви такого вчинку поки залишаються невідомими.

На порталі VladTime припускають, що новий чоловік балерини представник ескорт-послуг.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Волочкова розшукала порядного представника ескорт-послуг і запропонувала йому угоду, за якою вона буде забезпечувати його в матеріальному плані, публічно роблячи вигляд, що щаслива у стосунках, а той, у свою чергу, буде догоджати танцівниці та задовольняти всі її природні потреби"

Нагадаємо, скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість взяла участь у шоу на каналі НТВ "Нові російські сенсації". Так, в ефірі розлючений артистка вигнала з квартири паралізованого батька, його цивільну дружину і її дочка, а потім штовхнула ні в чому невинну собаку.

"Приберіть це гівно, цих собак ваших, до яких ви ставитеся краще, ніж до мого батька",- прокричала балерина. Після жорстокого відео фолловери не змогли стримати люті і почали захищати тварину в коментарях під фото Волочкової.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", нещодавно знаменитість їздила провідувати паралізованого батька в Санкт-Петербург. Так, артистка похвалилася "уловом" букетів від фанатів, забивши ними все багажні відділення поїзда.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що нещодавно Волочкова похвалилася новим залицяльником, ім'я якого ретельно приховує від шанувальників. Так, артистка виставляє тільки білі букети троянд і ноги коханого, не забуваючи всім розповісти, як вона щаслива.