Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Недавно співачка перенесла операцію на нирках і через тиждень вже вирушила до Німеччини, де будуть проходити її концерти.

Також Лобода відразу ж почала провокувати скандали в мережі, щоб фанати більше обговорювали її персону.

Ймовірно, Світлані набридли гламурні знімки в своєму Instagram і вона вирішила їх трохи розбавити чимсь бруднішим і на зло хейтерам опублікувала фото з унітазом.

Так, нещодавно Лобода шокувала шанувальників знімком з туалету.

"Берлін, ви готові?", - підписала вона фото.

Знімок викликав здивування у прихильників співачки. Багато хто відзначив, що Лобода переборщила з епатажем. Фоловери відразу ж взялися критикувати фото.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"Просто лиш штани натягла, а тут папараці", "Здуріла на старості!", "Знайшла місце для фотографування! Ну ти даєш, кошмар", "Після лікарняного і відразу таке фото ... багато пафосу", "Реклама унітазів? ", "Дивне фото з унітазом", "Королева туалету", "Все нижче і нижче опускаються наші, так звані, зірки", - заявили обурені фоловери співачки.

Нагадаємо, нещодавно Лобода потішила шанувальників пікантним селфі в дзеркалі, показавши, як відпочиває після концерту. Співачка повністю оголилася, і для фото виставила ноги на стіл, похизувавшись заодно педикюром.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Лобода виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

Також "Знай.ua" писав, Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтеру".