Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість випустила пісню і кліп іспанською мовою під назвою "Peligroso", який відразу ж став хітом. Так, артистка вирушила підкорювати Штати, відвідавши Лас-Вегас.

"На черзі...Лас Вегас!! Така щаслива бути тут і представити свій хіт "Peligroso". Прекрасне проведення часу з радістю і тонною позитивних емоцій", - поділилася планами Каменських. Фолловери не пройшли повз: "Шикарна 💋💋💋😍😍😍розумниця", "Лялечка))", "Красуня - суцільна чарівність і жіночність! !!!!❤️😍", "Шикарно виглядаєте👍👍👍", "Настя, красива блузка! Під стати власниці!".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.