Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість показала эротичну сценку з української комедії "Свінгери 2", яка вийде на екрани 7 березня. Так, гола артистка сіла верхи на актора В'ячеслава Довженка і зізналася, що зйомки вже почалися.

"Стартонув @swingeri_film
Друга частина... нова Героїня, а балкони все ті ж..", - пожартувала Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз: "Аж йокнуло.", "Знайди кота", "На його місці мав бути я! 😒😥👀", "Даша, яка у вас класна фігура, ви для мене еталон жіночої краси 😊", "ваш кіт?)", "Ну все, тепер я остаточно заплутався у жіночих уподобаннях", "Твоє обличчя коли не можеш нормально зайнятися сексом, тому що відчуваєш що за вами спостерігає кіт", "Кіт все бачив!".

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

Також знаменитість показала дуже пікантний кадр зі зйомок фільму "Кошмарний директор або школа №5", де зіграє роль секретарки Аліни. Так, артистка кардинально змінила імідж, позуючи в образі сексуальної блондинки.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграють головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийде на екрани 14 лютого.